Baba yüreği…Yanan meskene kızını kurtarmak için girdi, ikisi de hayatını kaybetti

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Balıkesir‘in Havran ilçesinde gece saatlerinde 3 katlı bir apartmanın 2. katındaki meskende yangın çıktı. Yangında meskenden eşi ile birlikte çıkan baba daha sonra kızını kurtarmak için yanan meskene tekrar girdi. 61 yaşındaki baba ve 16 yaşındaki kızı yanan meskende birlikte hayatını kaybetti.

Edinilen bilgiye nazaran Hamambaşı Meydanı’nda gece saatlerinde nedeni şimdi belirlenemeyen bir sebeple yangın çıktı. Özdemir ailesinin 3 ferdinin yaşadığı mesken kısa müddette duman içinde kaldı. Yangını fark eden baba Mustafa Özdemir (61) süratli bir halde eşi Nurten Özdemir (57) ile birlikte yanan meskenden çıkmayı başardı. Kızının kurtarmak için tekrar yanan konuta giren Mustafa Özdemir ve yangından çıkamayan kızı Sude Işık Özdemir’den (16) bir mühlet haber alınamadı. Yangın ihbarı üzerine Balıkesir Büyükşehir Belediyesi İtfaiyesi Havran İtfaiye Küme Amirliğine bağlı takımlar, polis ve sıhhat grupları bölgeye sevk edildi. Yanan meskene giren ve yangına müdahale eden gruplar baba kızın cansız vücutlarına ulaştı. Mustafa Özdemir’in ilçede sevilen bir ensaf olduğu öğrenilirken, baba kızın vefat nedenlerinin belirlenmesi için cenazeleri Bursa İsimli Tıp Kurumuna sevk edildi. Havran Kaymakamı Enver Özderin, yangının Birinci belirlemelere nazaran ısınmak için açık bırakılan elektrikli aletin kontağından çıktığını tabir etti.

Yangın ve çıkış nedeniyle ilgili Edremit Nöbetçi Cumhuriyet Savcılığı tarafından soruşturma başlatıldı. Yangında dumandan etkilenen anne Nurten Özdemir ise hastanede tedavi altına alındı. – BALIKESİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3. Sayfa

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Baba yüreği…Yanan meskene kızını kurtarmak için girdi, ikisi de hayatını kaybetti

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Giriş Yap

Haberler - İl ve İlçelerden Güncel Yerel Haberler -Son Dakika Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin