Beşiktaş’ta akına uğrayan fenomen o anları anlattı

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Beşiktaş‘ta taarruza uğrayan fenomen o anları anlattı

Beşiktaş‘ta konserden çıkan ünlü fenomen sanatçı genç bir küme tarafından evvel darp sonra da gasp edilmişti

Beşiktaş polisinin yakaladığı 3 saldırgan tutuklanarak cezaevine gönderilmişti

İSTANBUL – Beşiktaş‘ta bir işletmede konser verdikten sonra bir kümenin saldırısına uğrayan ve 20 bin lirası gasp edilen ünlü fenomen sanatçı Cihan Emre, o anları anlattı. Fenomen Emre, “Otoparka hakikat giderken 9-10 kişi birden yumruklamaya başladı. Çok şükür daha makus sonuçlanmadı” dedi. Taarruz anları kameralara yansırken, Beşiktaş Asayiş Ofis Amirliği polisleri tarafından yakalanan 3 saldırgan tutuklanmıştı.

Beşiktaş Çarşı’da evvelki ay yaşanan olayda, toplumsal medya fenomeni ve sanatçı Cihan Emre Erdoğan bir işletmede konser verdi. Konserin akabinde arkadaşlarıyla bir arada alandan çıkan genç fenomen, otoparktaki aracına yanlışsız yönelmişti. O esnada fenomeni takip eden bir küme, ona laf atarak küfür ettikten saldırmaya başlamıştı. Yumrukların havada uçuştuğu olayda, yere düşürülen genç fenomen tekraren tekmelenmişti. Yaşananlar ise kameralara anbean yansırken, saldırganlar fenomenin konserden kazandığı 20 bin lirasını da gasp ederek süratle uzaklaşarak kayıplara karışmıştı.

“9-10 kişi birden yumruklamaya başladı”

Saldırıyla ilgili açıklamalarda bulunan ünlü fenomen Cihan Emre, “Geçtiğimiz günlerde can güvenliğimizin hiçe sayıldığı bir olay yaşadık. Çok şükür daha makus sonuçlanmadı. Öbür müzisyen arkadaşlarımızın başına gelen şiddet olayı benimden başıma geldi. Beşiktaş’ta bir yerde düzenlemiş olduğumuz aktiflik sonrasında 9-10 tane maganda tarafından Beşiktaş’ta hücuma uğradım. Konser çıkışı otoparka gerçek giderken sağ tarafa döndüğüm anda 9-10 kişi birden yumruklamaya başladı. Olay şu an dava sürecinde sizin karşınıza bu türlü şeylerle değil yaptığımız hoş işlerle gelmek isterim” dedi.

Beşiktaş Asayiş polisi saldırganları yakalamıştı

Olayın akabinde darp raporu alan genç fenomenin şikayeti üzerine Beşiktaş İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Ofis Amirliği polisleri, çalışma başlatmıştı. Genç fenomenin tabirine başvuran polis etraftaki güvenlik kamera imajlarını de incelemeye almıştı. Yapılan çalışmalar sonucunda saldırganların Muhammet Coşkun Y., Mahsun S. ve İlhami K. olduğu tespit edilmişti. Devam eden çalışmalarda Beşiktaş Asayiş Ofis Amirliği polisleri, 3 şahsı konutunda kıskıvrak yakalamıştı.

Saldırganlar tutuklanmıştı

Gözaltına alınarak emniyete götürülen şahıslar, sözlerinin alınması sonrasında adliyeye sevk edilmişti. Mahkemeye çıkartılan 3 saldırgan, “kasten yaralama” ve “gasp” kabahatlerinden tutuklanarak cezaevine gönderilmişti.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Doğan Can Mert – 3. Sayfa

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Beşiktaş’ta akına uğrayan fenomen o anları anlattı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Giriş Yap

Haberler - İl ve İlçelerden Güncel Yerel Haberler -Son Dakika Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin