Fatih Karagümrük, Kayserispor’u konuk edecek

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Spor Toto Süper Lig’in 36. hafta mücadelesinde VavaCars Fatih Karagümrük yarın Yukatel Kayserispor ile İstanbul‘da karşılaşacak.

Başakşehir Fatih Terim Stadı’nda oynanacak mücadele saat 20.00’de başlayacak.

Ligde son 4 haftada yalnızca Gaziantep FK karşısında hükmen 3-0 kazanan Fatih Karagümrük, 3 maçında ise rakiplerine kaybetti. Fraport TAV Antalyaspor’a 1-0, Adana Demirspor’a 3-2 yenilen kırmızı-siyahlılar, son maçında Trabzonspor’a deplasmanda 4-1 mağlup olunca teknik direktör Andrea Pirlo’yla yollar ayrıldı. Yarın oynanacak mücadelede takımın başında yardımcı antrenör Alparslan Erdem olacak.

Bu sezon oynadığı 33 maçta 11 galibiyet, 11 beraberlik, 11 yenilgi ile 44 puan toplayan İstanbul ekibi, ligde 9. sırada yer alıyor.

Yukatel Kayserispor maçı öncesinde ev sahibi takımda Mateo Ricci’nin sakatlığı bulunuyor. Ağrıları bulunan kaleci Batuhan Şen ve Fabio Borini’nin de durumları belirsiz.

İki ekibin ligin ilk yarısında Kayseri’de oynanan mücadelesinden VavaCars Fatih Karagümrük, 4-2’lik galibiyetle ayrılmıştı.

Kaynak: AA / Bozhan Memiş – Spor

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Fatih Karagümrük, Kayserispor’u konuk edecek

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Giriş Yap

Haberler - İl ve İlçelerden Güncel Yerel Haberler -Son Dakika Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin