İçişleri Bakanı Soylu: “Beni iki kere Amerika’da istenmeyen adam ilan ettiler, iki sefer değil 10 bin sefer yasak koysan, yolundan dönen namerttir”

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İçişleri Bakanı ve İstanbul 2. Bölge Milletvekili adayı Süleyman Soylu Sarıyer’de yüzlerce vatandaşla bir ortaya geldi, 15 Temmuz sonrası kendisine yasak koyan Amerika’ya seslenerek, “Beni iki sefer Amerika’da istenmeyen adam ilan ettiler, yasak koydular. İki sefer değil 10 bin kere yasak koysan, yolundan dönen namerttir.” dedi.

İçişleri Bakanı ve İstanbul 2. Bölge Milletvekili Süleyman Soylu, seçim çalışmaları kapsamında Sarıyer’de AK Parti İlçe Başkanlığı’nın düzenlediği programa katıldı. Burada vatandaşlara seslenen Soylu,

“Beni iki sefer Amerika’da istenmeyen adam ilan ettiler, yasak koydular, ya iki kere değil, 10 bin kere yasak koysan, yolundan dönen namerttir yani. On bin kez. Biz Bay Bay Kemal miyiz ki? Amerika’nın çocuğu olalım. Biz bu milletin çocuğuyuz bu milletin. Bu milletin çocuğuyuz.” dedi.

“Türkiye’nin İktisadını Çökertmeye Çalıştılar”

Soylu, “Kıymetli hemşehrilerim, 15 Temmuz darbesiyle Türkiye bir maliyet yükledi. Yetmedi, akabinde bir maliyet daha geldi. Döviz saldırısı yaptılar. Dolar atakları yaptılar. Türkiye’nin iktisadını çökertmeye çalıştılar. Yetmedi. Hepimiz salgını yaşadık değil mi? Pandemiyi, koronavirüsü. Amerika, Avrupa yaşlılarını mevte terk etti. O Bay Bay Kemal çıkmış o vakit diyordu ki, bu kent hastaneleri israftır. Kent hastanelerini, Tayyip Erdoğan’ı mahkemelere vereceğim. Ne oldu? O çok güvendiğin Amerika, Avrupa hastaneleri insan girmeden, bahçelerinde insanları bile kabul etmediler. Tayyip Erdoğan’ın yaptığı beş yıldızlı devlet hastanelerinde, kent hastanelerinde bu millet Allah’a çok şükür tedavi gördü, sıhhatine kavuştu. Değerli hemşehrilerim, yalnızca o kadar değil. Yüzer yüzer huzur konutlarındaki insanları Avrupa’da, Amerika’da öldürdüler. Fakat Türkiye’de muhtarımız, Türkiye’de kaymakamımız, Türkiye’de öğretmenimiz, imamımız, daima birlikte evet Vefa Toplumsal Takviyelerini kurduk. Sonra can, biz yaşlılarımızın ilaçlarını konutuna götürdük mü? Konutta bakım hizmetlerini yaptık mı? Market alışverişlerini, pazar alışverişlerini yaptık mı? Bankalardan emekli maaşını bekçilerimiz, polislerimiz, alıp meskenlerine götürdüler mi? Değerli hemşehrilerim, yalnızca bu kadar mı? Hayır. Onlar birbirlerinin maskelerini çaldılar. Onlar aşı yaptılar ancak fukara ülkelerle, orta ülkelere vermediler. Yüzleri, maskeleri, kendi maskeleri piyasaya çıktı. Değerli hemşehrilerim, daha Türkiye çok maliyetler yaşadı. Tıpkı vakitte Türkiye’nin güneyinde, Hakkari’nin güneyinde, Hakuk’tan ta Afrin’e kadar, Hatay’ın güneyindeki, Afrin’e kadar değerli hemşehrilerim, bin üç yüz kilometrede Amerika terör devleti kurdurmak istedi.” diye konuştu.

“Bu Ülkenin Dağlarında 85 Terörist Kaldı”

Bakan Soylu, “Orada terör devletini kurdurmak isteyen Amerika, PKK’ya, PYD’ye kurdurmak istiyor. Şunu buradan söylüyorum. Bu ülkenin dağlarında 85 terörist kaldı. Allah’ın müsaadesiyle inayetiyle 29 Ekim 2023, Cumhuriyetimizin 100. yılında bu ülkenin dağlarında bir tek terörist bırakmayacağız. Yetmedi Allah nasip edecek 14 Mayıs’ta yetkiyi bu millet bize verecek Suriye’nin ve Irak’ın kuzeyinde bir tek terör yuvası bırakmayacağız, inlerine gireceğiz Allah’ın müsaadesiyle. Ülkemizi Amerika’nın oyunlarıyla yıllardır tam kırk yıldır bu ülkeyi kan gölüne çevirenlere bundan sonra müsaade etmeyeceğiz. Türkiye eski Türkiye değil, şu tablo Türkiye’nin eski Türkiye olmadığını net bir biçimde gösteriyor. Allah razı olsun sizden.” diye konuştu. – İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Siyaset

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
İçişleri Bakanı Soylu: “Beni iki kere Amerika’da istenmeyen adam ilan ettiler, iki sefer değil 10 bin sefer yasak koysan, yolundan dönen namerttir”

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Giriş Yap

Haberler - İl ve İlçelerden Güncel Yerel Haberler -Son Dakika Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin