Kepezspor şampiyonluğa yürüyor

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kepezspor Serik’te İsmail Ogan Stadyumu’nda Pazar günü oynadığı Akhisarspor maçını 4-0 kazandı. Aksaray Belediyespor’un Bursa Yıldırımspor ile 1-1 berabere kalmasıyla ligin bitimine 2 hafta kala puan farkı 1 düştü.

Türkiye 3.Lig 3.Grup’taki Kepezspor’da büyük sevinç yaşanıyor. Pazar günü Serik İsmail Ogan Stadyumu’nda Akhisarspor ile karşılaşan ve rakibini 51 ve 89 dakikalarda Ali Sinan, 88 dakikada Berkay, 90+5’de Fehmi’nin penaltıdan attığı goller ile 4-0 kazanan kırmızı beyazlılarda maç sonrası gerek saha içerisinde gerekse soyunma odasında büyük sevinç yaşandı. Lider Aksaray Belediyespor’un dün kendi saha ve seyircisi önünde Bursa Yıldırımspor ile 1-1 berabere kalmasıyla bu sevinç ikiye katlandı ve puan farkı 1 düştü. Ligin bitimine son iki hafta kala Aksaray Belediyespor ligin güçlü ekiplerinden Erbaaspor ile deplasmanda son hafta ise kendi sahasında Efeler ile karşılaşacak. Kepezspor bu hafta ligi maç yapmadan hanesine 3 puan yazdıracak ve ligin son haftasında Kırmızı-Beyazlılar kendi saha ve seyircisi önünde Bursa Yıldırımspor’u konuk edecek. – ANTALYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Kepezspor şampiyonluğa yürüyor

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Giriş Yap

Haberler - İl ve İlçelerden Güncel Yerel Haberler -Son Dakika Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin